RETOUREN

Als consument kunt u zich binnen 28 (vanaf 12 augustus) kalenderdagen na de levering van de producten terugtrekken uit het contract door contact op te nemen met onze klantenservice. Items moeten ongebruikt en ongewassen zijn en in de originele verpakking met alle originele tags bevestigd en, indien van toepassing, beschermende binnenvoering intact op badkleding en intieme kleding. De teruggave van FOX-producten is uw verantwoordelijkheid en het moet voor uw eigen rekening en kosten zijn. Daarom raden we u aan om een betrouwbare koeriersdienst te gebruiken die u de mogelijkheid biedt om uw terugkeer te volgen voor uw gemoedsrust. FOX behoudt de restitutie van het door u betaalde bedrag voor het product (en) tot de aankomst van de producten of een bewijs van levering van een dergelijk retour. Door de volledige bestelling terug te sturen, zal FOX ook de verzendkosten van de originele bestelling terugbetalen. De terugbetaling vindt plaats naar uw oorspronkelijke betaalmethode. Considering the actual COVID situation and the related limitations imposed by the Government, it may take us between 2 and 4 weeks to process your return and refund.

Verzenden naar:

Fox Head Europe/ XPO Logistics
Dock 1
Achtseweg Noord 25
5651 GG Eindhoven
The Netherlands

 

RUILEN
Voor de beste service en selectie, retourneert u de artikelen volgens ons terugkeerbeleid en plaatst u uw bestelling voor vervangende artikelen online of belt u de Fox-klantenservice voor assistentie.

 

GARANTIE
Fox-producten zijn onderworpen aan de toepasselijke wettelijke garantie. De garantie wordt alleen aan de oorspronkelijke koper verleend en is niet van toepassing indien schade wordt veroorzaakt door misbruik, nalatigheid, onjuiste reparaties, ontoereikende pasvorm, aanpassingen en wijzigingen of indien gebruikt op een andere manier dan de bedoeling was. Fox geeft geen andere uitdrukkelijke garanties of garanties. Fox is niet aansprakelijk voor incidentele schade of gevolgschade. Als u vermoedt dat uw Fox-product een defect bevat, neem dan contact op met de klantenservice.

Neem voor een evaluatie van de garantie contact op met Fox Customer Service op:

EXTENDED RETURNS POLICY

Extended returns period for Christmas 2020. You can request the return of your product(s) until January 15th 2021 for those orders received by you until December 31st (included). For orders received by you as of January 1st 2021, the ordinary return period shall apply.

Verder lezen